Bazı reklam verenler public ve onlara talep gönderebiliyorsun,talep göndermek için hesabına giriş yapıyorsun ve public reklam verenlerin verdiği kelimeler ile tweet atıyorsun,reklam veren kabul ederse otomatik twitter hesabına tweet gidiyor ve parada senin hesaba geçiyor.Tweet başı ortalama 0.10 $ kazanıyorsun.

Yada sen public oluyorsun ve reklam verenler seni buluyor ve şu adresi tweetle diyor,sen yine hesabından adamın verdiği kelimeleri ve linki tweetliyorsun ve reklam veren son kontrolünde onaylarsa sistem otomatik tweeter hesabına atıyor bu tweeti,tabi parada senin hesabına geçiyor.

Reklam gibi görünmüyor tweet,sanki sen reklam verenin sitesini tweet lemişsin gibi oluyor.Çok hoş ve çok fazla tweeter takipçiniz varsa,hesabınız ingilizce ise güzel işler yapılabilir.

Mesela aşağıdaki resimde ben public reklam verenlerin tweetlerini hazırladım ve reklamveren kabul ederse hazırladığım tweet tweeter hesabıma otomatik atılacak.

http://spn.tw/r2PGh deki hesabım.

Ayrıca herhangi bir reklamveren tweet talebinde bulunursa email ile uyarılıyorsunuz.

Henüz ödeme almadım çünkü yeni üye oldum,fakat sistem güçlü ve şirketler ciddi.