Bu uslupler yuzunden Chat i biraktim, Sefa'yi yanlis anliyanlar hala yanlis anlamaya devam ediyor. Az kaldi forumuda birakicam, hepiniz azitmis bir sirketin elemanlarindan kurtulmus olur, rahatlarsiniz. Allahtan google translate azarlamayi tam olarak ceviremiyor ingilizceye yoksa vay o chattekilerin haline.. Allah siteleri kapananlarada, siteleri kapananlara yardimci olmaya calisanlarada bol sabir versin

.
NoNick, "please give me my backup so that I can work on the optimization" yaz gonder versinler backupini. VVarez yada TOS e aykiri icerik olmadigi surece backup verilir.
Ben hala Turkiye icin bazi calismalar yurutuyor olucagim ve turklere gerekli kolayliklarin saglanmasi icin elimden geleni yapicam, sadece artik birebir kimseyle gorusmuyorum. Pazartesi gunu Hostgatorin Google Adwrods kuponlarini, google tarafindan bize soylenen ve kurallarinin google tarafindan koyuldugu uzere sadece Amerika ve Kanada'da oturanlar icin gecerli oldugunu duyan ve beni 25 dakika boyunca azarlayan arkadas benim Chat macerami bitirmis bulunmaktadir, bilgisayarimda artik chat programi bile yuklu degil