Birincisi Ben Joomlayı Bırıne Kazıklamaya Birine Satmaya veya yutturmaya Çalışmıyorum Siteyı Kendıme Yapıyorum Ve Siteyı Baştan Aşagı Gözden Geçiriyorum Gerekli Yerleri Kendıme Gore Düzenlıyorum Buda Bır Suç Değil yerli Yersız Olarak Gereksiz Konuşmalar Yapmayın veya Kendınız İle Karıştırmayın kendımce Bır Site Yapmaya Çalışıyorum Ve Benı Aşağılamayın Ve Ayrıca Joomlanın Gnu Kurallarını Bılmıyorsanız Boşada Konuşmayın Yukarıda Gerekli Yanıt Size Verilmiş Gerçi Memocan Ve Akar Hocam Tarafından
Joomla! GNU/GPL v2.0 Lisansı altında dağıtılan özgür bir yazılımdır.
Kimsenin seni aşağıladığı felan yok ayrıca yersiz konuşanda yok bir konu etrafında açılan tartışma neticesinde herkes fikrini söylemekte özgürdür tıpkı senin admin yolu değiştirmekte özgür olduğun gibi
Malesef karşı düşüncelere her zaman kapalıyız toplum olarak tartışmayı neden beceremiyoruz anlayamıyorum. Karşı tarafın düşüncesini yerli yersiz konuşmak olarak niteleyen birisi kendi düşüncelerine saygı beklemez ki bu zaten bencellik olur.
Bu kadar yaygın bir sistem ve kalabalık kullanıcı grubu olan Joomla hakkında senin ne kadar fikir üretme hakkın varsa yerli yersiz düşünceye sahip olanlarında o derecede hakları vardır diye düşünüyorum.
Çıkarılacak sonuç tartışmak güzeldir ama yersiz konuşmamak şartıyla galiba.