TuRKuS.MuTaNTuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yurt dışından 50 tane host firması kullandım en yüksek ping değeri 200 dü, hem de yok php sorunu yok bilmem ne sorunu yaşamadım....

türkiye de bir deneyelim dedim sonuç bariz, adamlara mail attım 2 sata önce cvp yok, telefonla aradım vps lerle ilgilenen eleman yerinde yok ^^
mönitöre kafa atıcam sinirden

Ben bu sunucu pinglerinin ne vps ile alakası olabilir ama şuda var bi vps sunucusuna nekadar fazla vps kurarsanız kurun pinglerde oynama olmaz. Sorun internet kaynaklıda olabilir ama şu var o kısımdada, sunucu Atilla beyden kiralanmış yada ipler en azından Atilla beyin adına kayıtlı Veri merkezide Netdirekt o yüzdende max 80ms ping almanız lazımken 800ms ping almanız tamamen hat ile kaynaklı gibi biyerde bi sıkışma olduğu kesin yani. onu bulmak lazım hosting firması ilede alakalı olabilir Netdirekt lede çünkü ingiltereden de pinglediğimde aldığım cevap 200 ila 300ms arası oldu oda çok enteresan...

Ama unutmadan şunuda belirteyim Plesk panelde 1 domaine istediğiniz kadar FTP hesabı açabilirsiniz ayriyetten de php versiyonuda biraz linux bilgisi ile hiç sorunsuz update edilebilir. Ama şu var Plesk panel 8.x versiyon ise Max PHP 5.2.x olabilir ama Plesk 9.x ise PHP 5.x.x istediğiniz versiyon olabilir veya PHP 6 da olabilir.