Merhaba R10.Net kullanıcıları ve KaliteliNetwork.Net müşterileri lütfen yazıcaklarımı dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Yaklaşık olarak 4-5 gün önce Saffet ile bir konuşmamız oldu ve konuşmamız sırasında firmayı devir edeceğini söyledi ve bende konuşmamız sırasında eğerki anlaşabilirsek alabileceğini söyledim kendisine.Herneyse kendisiyle hem MSN hemde telefonda konuştuk ve anlaştık.Sonra kendisi benden bir makine isteyerek hesapları çekiceğini ve yaklaşık olarak 800 hesap olduğunu söyledi ve bende kendisine güvenerek bir makine verdim hesapları çekiyorum dedi ve sadece bünyemize çekilen hesap sayısı 357'dir.Neyse hesapları çekmiş ve müşterilerine mail atıcaktı nsleriniz dğeişmeleri ve kendine ait ns kullanan müşterilerine ise bildireceğini söylemiştir.

Neyse daha fazla uzatmıyacam benle konuşması sırasında bana aylık olarak ödeyen resel müşterilerinin ve VPS müşterilerini çekiceğini söylemişti ve şu anda kada sadece 357 tane hesap çekmiş ve ne VPS müşterisi, ne hangi hesaıbn ne kadar özellikte host resel paneli kullandığını bildirmedi ve dün kendisine ulaşarak ben sizle devir işleriyle böyle anlaşmadım firmamın isminin lekelenmesini istemiyorum dedim ve müşterilerini geri almasını söyledim.Kendis benden " Pazartesi" gününe kadar musade etmemi ve pazartesi günü çekiceğini söyledi.
Kesinlikle www.kalitelinetwork.net müşterilerinin www.detayshell.com firmasıyla alakası olmayıp ben sadece Saffet yardımcı olmak amaçlı hesapları almıştım size olduğu gibi banada yanlış yapınca firmamızın aldığı karar göre devir işlemleri sağlanmamıştır.

KaliteliNetwork.Net müşterileri şu anda halen 357 tane hesabı Bizim sunucumuzda olup sitelerini yedeklerini yada bilgilerini almak isteyenler bana konu altında yada Özel PM atarlarsa onlara yedeklerinin olup olmadıgını söyleyebilirim.

Sitelerinin yayına girmesini isteyenler ise aşşağıdaki ns adreslerini girmeleri gerekmektedir.Yayın süreci www.detayshell.com firmamız bünysinde sadece "Pazartesi" gününe kadar barınacaktır.

NS Adresleri.

ns5.detaydns.com
ns6.detaydns.com

Kendine ait NAMESERVER kullananlar ise.

ns1.173.236.119.5
ns2.173.236.119.5

olarak ip adreslerini güncellemeleri gerekmektedir.

Herkese iyi forumlar.

Saygılarımızla.DetayShell.Com İnternet ve Bilişim Hizmetleri.