PcMaKeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konu şuna dönmüş.

Delinin biri kuyuya taş atmış, Kırk akıllı taşı çıkaramamış.

Boşverin ya bırakın. İster alır ister almaz.

@Maximo OVH dan alacak olan seni buluyor sende başarılı bir şekilde makinayı alıp satışını tamamlıyorsun. Takılacak birşey mi ki bu? Boşver.
Ben böyle bir şahsiyete artık cevap falan vermiyorum zaten. Daha önceden dediğim; muhattap dahi kabul ettiğim için bin pişman oldum. Söylediklerinin %100'ünün de yalan olduğuna kanaat getirdim, nitekim gördüğüm kadarıyla herkes getirmiş. O yüzden karışmıyorum artık. Ben en az 10 defa rapor ettim, bu saatten sonra yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor fakat 48 saattir bu "şahıs" ( demeye bile dilim varmıyor aslında) hala burada cirit atabiliyor.

Ek Not: Benim yaptıklarım hakkında daha fazla ne yalan söylerse söylesin hiçbir şey kanıtlamaya, daha fazla kendisiyle iletişim kurmaya dahi çalışmayacağım. Ben gereken belgeleri buraya koydum. Daha önce de söylediğim gibi; kendisi gelip, Kerem'in yazısını quote edip burada SunDedicated hakkında ileri geri konuşmasaydı, ben onları koymayacaktım bile. O yüzden kendi çevresinde ne yapabiliyorsa artık; kıvranıp durabilir.