Boşverin şu bebe'yi. Çocuk olduğu belli. İlk 45dk bekletti diyor daha sonra kanıt sunulunca o konu hakkında ağzını bile açamıyor ve fake üyeliğiniz var diye saldırıya geçiyor. Bu bebeye hizmet veren yerde en kısa sürede postalar zaten...
peki gelin ben cikarayim elimdeki loglari o zaman sizde gidin bu forumdan bende kabul ediyormusunuz o kadar lak lak ediyorsunuz karilar gibi
Şimdi bu arkadaş netdirekt.com.tr den aldı herhalde. Orada Semih yada Kereme ticketa 2-3 belirli bir gecikme olduğunda sizden bir cacık olmazmı yazacak şimdi

Format nasıl atılır dersini uygulamalı olarak öğrenir ondan sonra
aysima daha iki gune kadar milletin arkadasinda IRCD ogretin diye kosuyordun... bunlar bir gercek... ben format atmayi degil elimdeki diploma yeter düdük... 6 sene bosuna okumadik. gelde sanada biraz birşeyler oğretem sevaba girerim... siz burada 2 php dosyasını yapıyorsunuz işini tam yapan arkadaşlara sözüm yok ama bende tubitak'da portekizde hava araçlarının yazılımlarını geliştiriyorum buda sana gazoz kapagi olsun... burada amacim ne hava atmak nede sizlere yaranmak sadece kim oldugunuzu ve nerden geldiginizi bilin yeter