wisdom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
$u andaki dc sahipleri anca para sayiyor, mezara mi gömeceksiniz $u paraciklari ?

Verin 50 $'a 5 mbit kotasiz sinirsiz trafikli hatti, sunucusuyla

vermezseniz ben girerim, titretirim ortaligi , gömerim paraciklari veririm hizmetimi acarim iso'lu dc, oturur, kahvemi isterim zile basip, bakarim sunuculara.. yan gel yat.

sonra benimde 40 gigabit hattim olur 4 sene sonra, pabuc birakmam size, ortak mortakta olmam.

Not : cesur dc sahipleri istiyoruz! Ttnet'e bizim sözümüz gecmez, ama sen x
gigabit hat aldigini sölüyorsun, cikip yumrugu vursana masalarina ? Hollanda'ya verdigini bize de versene. Verirsen 1 sene $u kadar katlarim desene. Vermezsen ayrilirim desene. Sende gözdagi vermekten mi korkuon.

vah vah!

Hayriniza bari bizde otlaniriniz hizmetlerinizden. ha ?
O bahsettiginiz hizmeti ederinden ucuza sunmak icin ticareti pek bilmiyor olmak lazim. Cesurlukla ahmaklik arasinda ciddi farkliliklar var.

Ucuza mal edemedigin seyi ne pahasina olursa olsun satmak zorundaysan, kaliteni arttirmak yerine yapabilecegin en kolay sey ucuza satmak olur.

Bu islerde fiziksel olarak sinir olduguna gore 1000 sunucu kapasiteli yerini, ucuz ucuz satarsan, sonrasinda bir bakarsin toplandigin ciron, anca masrafini cikartmis, birsuru ucuz ve sorunlu musterilerin olmus.

Isin musteri ayaginda ise ucuza kosa kosa gidenler icin; Bugun markasiz, reklamsiz, kalitesi onemli olmayan 1000 tane don yaptirip sokaga ciksaniz ve fiyatinida 1 TL yapsaniz 1 gunde 1000 don satarsiniz. Ama o donlarla donanmislarin ertesi gun gelipde bunun arka kismi yirtildigi icin acikta kaldim, soguk aldim, usuttum deme haklari olmaz.

Akilli esnafin hizmet aldigi yerlere objektifligini ve mantik cercevesinde gerekli baskilari yaptigina emin olabilirsiniz. Belki bolge muduru seviyesinde ve Ankara'da yapilan toplantilarda birilerinin baskisi nedeniyle israrla dile getirilen ve yakinda cikacak asimetrik metro ethernet tarifesi ile istedigimiz fiyatlara erisiriz.