Evet başlıktanda anlaşıldığı üzere sigarayı bırakanlar sigarayı nasıl bıraktığını yazsınlar buraya. Bırakmak isteyenlere motive olsun.
Ben çok uzun zaman önce bıraktım. Nikotin bandı sakız vs sv denemiştim olmamıştı. Birgün mahalledeki ufak çocuklar top oynuyorlardı bende işten çıktım eve geliyodum. Dediler abi 2 dk oynasana arkadaş eve wc'ye gitti. iyi dedik oynayalım bakalım. Çocuklar maymuna çevirdi beni ben 1 dakika sonra bir tıkandım zor nefes alıyom yoruldum hemen

çocuklar abileriyle dalga geçtiler. Sonra dedimki kendi kendime yav yaşımız genç daha çoluk çocuğun maskarası olmak sanırım teşvik etti beni. Eve gittim hemen sigara paketlerini kırıp attım. Birdahada ağzıma koymadım hiçbirşekilde.
Sigarayı bırakıpta bırakamıyorum diyen iradesiz insandır. Kendi kafanda bitiriceksin öncelikle. Bence çok zayıftım. Kızın birine çıkma teklifi etmiştim kız bana çok tatlısın ama yanımda çok zayıf duruyosun demişti o günden sonra. Bana 2. darbeyide o vurdu

sonra hemen body'e başladım düzenli beslenme ve sürekli spor. Şimdi o bayanı çok rahat tek elimde kaldırıp cebime *******
Arkadaşalr
hayata 1 defa geliyoruz inanın sigarayı bıraktıktan sonra yemeklerden tat alıyorsunuz nefes alışınız uykunuz bile değişiyo. Ben öyle bir odakladımki kendimi şuanda
sigara içen adama 2.sınıf insan muamelesi yapıyorum. Sizde kafanızda bitirim. İlk hafta benimde zor geçti çok sinirleniyodum duvarları yumrukladım ama sonrasında alıştım
Kendi kafanızda bitirmediğiniz sürece ilaç, doktor, sakız, bant, ve binlercesi ile hiç bırakamazsınız. Yürekten isteyin birden kesin. Yada ileride doktor size sigarayı bırakmazsan 2 sene daha yaşarsın desin ondan sonra bakın sigara nasıl bırakılıyor.
Sigarayı bıraktıktan sonra insanin cinsel hayatına kadar herşey düzene giriyor. Hani millet diyorya ben sigara içsemde cinsel hayatımda sorun olmuyo diye. Afedersiniz ama b*k olmuyo. Benimde olmuyodu sigarayı bırakınca %100 artış oldu. Demekki oluyomuş. Kendinize yazık etmeyin. kafaya koyun.
Herşey sizde bitiyor...