Wordpress Kurulumu Windows Wista Home Basic konusunu açma gereği duydum arkadaşlar uzun soluklu bir araştırmadan sonra maalesef wordpress' e geçeyim pcde kurulum yapayım dedim fakat olmadı. Bir çok yerde araştırdım localhost, wampserver,easyphp gibi uygulamarı vista home basic sürümünde denedim.Başarılı olamadım

Sizlerden ricam 3 günümü alan bu wordpress kurulum sürecinde php, ftp düzeyinde daha önce işlem yapmadığımı hatırlatırken aynı sorunla karşılaşan yada konu hakkında yardımı olacak arkadaşlardan yardım talep ediyorum

Localhost' kurulumunda İİs 7 yönetim araçlarında vista home basicde bulamadım. program ekle kaldırda ASP ve diğer intenet information ayarları tamamı olmadığından hepsini aktif kılamadım.

Sonuç olarak eksik yapılandırma ayarlarla, C:\inetpub\wwwroot dizininde inetpub varken HTTP sayfa bulunamadı, sayfa işleyici bulumayor diye hatalar aldım. Hiçbir zaman İİS 7 yönetim panelini Denetim masasındaki yönetim araçlarında bulamadım

bende localin cdeki inetpub dizinini sildim. şimdi HTTP Hatası 500.19 - Internal Server Error

Sayfayla ilgili yapılandırma verileri geçersiz olduğundan istenen sayfaya erişilemiyor. demekte (normaldir dizin yolu değişti )

Ne yapabilirim. Home Basic vista düzeneğinde wordpress kurmak için yada önerebileceğiniz bir vista sürümü varmı, Home premium vardı bende... Bu işin oluru bu kadar kasvetlimi kafayı yiyeceğim