Virgaba teşekkür ederim. Bu şekilde sağlayabilecek biri olmazsa aklımda biryer zaten mevcut arada çok bir fiyatta oynamıyor zaten. Ama biz konumuzu açtık bakalım hayırlısı olsun. Kısmet işi buda
Am birşey daha var piyasada genelde bu fiyata sağlayan yerler var ben az teklif vermiyorum insanlar daki mantık az para boş durdururum sunucuyu yine vermem.. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz bu düşüncedeki arkadaşlara iletmiş olayım. Bugün zirvede olanlar geçmişte aza kanaat edenlerdir. Ha azmı değil çok mu çokta değil.
siz eğer kaliteli bir hizmet almayı düşünüyorsanız sizin belirtiniğiniz firmalar size biraz kalitesi düşük olarak hizmet vericeklerine eminim
Teşekkürler.
Not : Arkadaşlar başka banka farklı paket vs sunanlar konuya cevap yazmasın ve özel mesaj atmasın rica ediyorum. Ben burda bunları belirtmişsem kafamdan yada iş olsun diye belirtmiyorum. Satıcılar baksın ve kendilerine uygun ise irtibat kursunlar diye. Bende biliyorum yoksa radyo host sitelerine girip paket seçip ödeme yapmasını. Rica ediyorum arkadaşlar.
Cevap yazan arkadaşa özel değildi özel mesajlada 1-2 kişi aynı sekilde yazmış.
ben teklifimi geri çekiyorum bizlerde biliyoruz sizin telsim kontor ile almaya calıştığınızı fakat hiçbir firma kontor ile satış yapmaz veya cep telefonu kontorlü olan kişi bir kereye mahsuz bunu yapmıştır