SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
firmalar birleşmesin,

tek çatı altında toplansın

"carrier hotel"
daha erken bu iş için. carrier sayısı artmadan da bu mümkün olmaz. Mars 2 şuan memleketteki 2 "carrier neutral" mecradan biri. Turk Telekom(2 fiziksel), Invitel, Borusan, Superonline(2 fiziksel) ile bağlı tüm fiber yapısı hazır tek mecra. Yinede bunun için henüz erken. daha 3-4 yıl var bu işler için. Hem psikolojik olarak hem ticari olarak.

Henüz bizim sektörümüz bir önceki yazımda anlattığım detaylardaki gibi kendi milletimizin parasını hollandaya almanyaya kaçırmayı engellemeden bu mecralar büyümez.

Eğer bu konuda çalışacak adam varsa ben her türlü desteklerim, ama aktif çalışacak adam gerçekten yok... Daha erken. henüz erken olan bir işe çalışınca da çocuk ölü doğacaktır. Biraz daha sabır...

Bu arada hadi bizi geçtim. Piyasada bu işe soyunmuş çok daha büyük şirketler de var. Örnek Global, Örnek Med Nat. Gidip bir fiyat sorun bakalım ne diyecekler M2 fiyatı 300 usd, + elektrik + bir sürü masraf fiyat veriyor bu adamlar. Sıfırdan o binayı yapmayla aynı para, bu yüzden çocuk ölü doğar bu işlerde. Biz mars 1 i yapmadan Med den fiyat aldım. Görüştüm anlattım. Ama gelen fiyat çok ters bizim sektöre uymaz...