Bir gün Datacenter'e ziyarete beklerim ozaman abi.. Görüp daha iyi değerlendirebilirsin.. Günün sonunda da
Denizli kebabı ısmarlayabilirim geldiğinde
1500 Sunucu barındırmaya biliriz ama şuan milyon dolar para dökmüş bir çok veri merkezinden fazla Bant genişliğine, fazla aktif bant kullanımına, fazla sunucu sayısına, fazla müşteri sayısına sahip durumdayız. Ve şuan ben Datacenter’im diyen bir çok veri merkezini sadece network da 1 ekipmanı satsak satın alır durumdayız

Tabir biraz senin dilinde oldu ama

gerçekler böyle..
Ayrıca; tüm bu müşteriler arasında ödemelerini zamanında yapmayanlar hariç tamamını memnun etmekteyiz. Ödeme sıkıntısı olan adam bu ayıbını kapatmak için sürekli hizmet hakkında eleştirilerde bulunur biliyorsunuz
Değil denizliye istanbula gitmem zor, çek resim koy görelim
Dağhanında iskender ve dağda mangal sözü var onada gidemedim.
Müşteriler konusunda ise ben yıl başında oturup tek tek sorunlu müşterilerde suçlu biz miyiz diye taradım inceledim. Bizim taraftaki sorunlu müşterilerin %99'u aldığı hizmetin kapasitesini suistimal eden yada aldığı servisi kullanma konusunda bilgisi olmayan müşteriler.
Engin güzel diyorsun da sende chp gibi sadece eleştiriyorsun, bir yapıcı önerin varsa buyur dinleyelim. Tabi 10 mbit kotası bedava verin diyen arkadaş gibi beklentilerin yoktur diye umarak bunu söylüyorum.