Ureticy katılmayı bırak KESİNLİKLE YÜZDE 1 MİLYAR KATILIYORUM
http://www.webeeo.com bu siteden örnek vereyim şirketin sadece grafikeri benim arkadaşım bunu yap getir diyor patronu yapıyor adam grafik kelimesinin g'sini bilmiyor site açılalı 2 sen oldu arkadaşım 5 ay önce çıktı bence bu kadar irenç grafik olmaz o bile dayanamadı bakın bakalım mynet gibi olmuşmu şu anda daha doğrusu 2 ay önce elemanlarına dediği ve şirketde 13 eleman çalışıor güvenliğide yok öyle abartı bi serverı da yok maliyeti 580,000 Tl eski para ile 580 milyar herkez bişeyler yazmış ama alın size tek örnek isteyen olursa grafiker arkadaşın mailinide verebilirim oradan anlatsın size

adam o kadar para harcamış ama halen google reklamları kullanıyor neden onuda açıklayayım
Bu sitenin sahibi emlak zengini bir sabah kalkmış ve demişki ben bi site yapacağım siteye bakarsanız emlak kısmı seri ilan kısmı ön planda ve böyle bişeyi çıkarmış yani öyle bi site sabah kalkmayla cebinde para dahi olsa öyle kolay değil üretmek yapmak yürek ister sağlam ekip ister o sağlam ekibde 20 kişi olsa 600-700 liraya çalışmaz sana o 600/700 lira adamların sadece aylık sigorta parasını karşılamaz 1 kişinin gerisini siz hesap yapın