Digiklan ben aslında kendi sorunumu biliyorum. Ben 1.80boy 85kg yim şuanda. Ben aslında fazla yemek yemiyorum. Fakat ben sebzelerde 3-4çeşit dışında hiçbirini yemiyorum. Tatlı desen aynı şekilde. Meyvelerden bile çoğunu yemiyorum. Benim birinci sorunum yemek seçmem.

Beyaz et yemekleri yediğim için günde 2 öğün genellikle ve spor yapmadığım zaman ben zaten sadece yediğimi eritmekle uğraşıyorum. Ben kolayı asitli içecekleri bırakalı çok oldu ama hakaretsiz durduğun zaman aç kalman veya seçerek yemek pek etkili değil. Son 20gündür sırbistandayım ve burdaki evimiz bir tepede gibi düşün. Hergün 2defa yukarı çıkıyorum bildiğin pert oluyorum. Alt tarafı 10dk lik yürüme mesefesinde. Fakat devamlı yapsaydım önceden ne göbek olurdu ne de 10dklık yürüyüşte terlerdim.

Senin yazdıkların gerçekten güzel şeyler ama bizim temel sorunumuz haraketsizlik. Bu forumda özellikle bakkala gitmek dışında günlerce evden çıkmayanlar var. Hepimiz basit bile olsa futbolla, basketle ilgilensek aslında sağlık için birşeyler yapacağız ama tembellik içimize işlemiş.