GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum hocam ... Ben bile sizin yarışmanıza o kadar özen gösterdim.Ama alıntı bir logo kazandı .. Böyle durumlarda yarışmalara katılım istemiyorum . Neden ? Çünkü hakeden kazanmıyor yarışmaların genelinde.
o yarışmayı ben kazanmadım. fighter adli kişiye tekrar değerlendirmesini isterseniz saygı duyarım diye bizzat pm attım. zannedersem konuyu açan arkadaşın "Bir logo beğeniyorsunuz ödemesini yapıyorsunuz bir hafta sonra kopya olduğunu öğreniyorsunuz." bu cümlelerinden sonra böyle bir yorum yaptınız.

Fighter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizler kadar bizde zor duruma düştük. Logo bu diye girdik bir kaç işe. Çalıştığımız adamlara gösterdik. Beğendirdik övdük. Eve geliyorum akşam bir mesaj. Logo çalıntı. İnsanda ne heves kalıyor, ne başka bir şey.

yolladığım çalışmaya çalıntı denilmesi şuan cidden sinirimi bozdu. çalıntı demek hırsızlık demektir. buna katılmıyorum. çalmak başka birşeydir, esinlenme başka birşey. bu farkı idrak edip buna göre yorumlar gelmesini yeğlerdim. kaldı ki konunuzda gerekli açıklamayıda yapmıştım.

yarışmayı normal saatinde bitirdiğinize göre başka bir çalışmayı seçmek zor olmamalı. bunu deneyebilirsiniz, sıkıntı için ise kusura bakmayın diyebilirim sadece.

açtığınız konuyada katılıyorum. kopya bir tasarımı yollayan kişi banlanabilir, eksi itrader alabilir. ama kopya, çalıntı ve esinlenme bunları ayırt edebilen birisi bunu yapmalı. sıradan bir user değil. herkese iyi geceler.