Hocam gece yatmadan önce et türü şeyler yemek zararlı diyolar kalpten gitmeyelim
çok fazla yemiyeceksin ve en az 30 45 dk önce yiyeceksin ondan sonra yatacaksın
bir pm de ben alabilirmiyim hocam
hangi konuda pm anlamadım
1.95 boy 70 kilo
en az 20 kilo almam lazım,doğrumudur
sizin 90 kilo olmanız yeterli fazlası yaramaz
Boyum ve kilomu yazmıştım sence daha ne kadar kilo almalıyım bu sefer de kilo vermeye çalışmayayım

ve bir de çok olacağım ama Ramazan ayı için bir program yapabilir misin, Ramazanlarda genelde 2-3 kilo veriyorum, kilo almayı bırak kilo almak istiyorum bu sefer ona göre şu şu şekilde yemek ye şu sıralarda şunu ye diye yazabilirsen kalorisi yüksek şekilde sevinirim.
Boy kilo oranı herzaman şöyle olmalı 1.70 boy 66kg - 1.80 boy 76kg - 1.90 boy 88kg bu gibi. By uzadıkça kilo ihtiyacı artar.
Birde ek olarak 1.80 boy 85 kilo olsan bile iri yarı durmayabilirsin kemik yapılı kalınsa adamın 1.80 boy 70 kiloda bile senden iri durur

Verdiğim yemek listesini uygulaman gerek. Daha ilerisini veremem şuanda bunları yiyemiyosun diğerlerini hiç yiyemezsin

Ramazan ayında kilo almayı geç

onun için ben kendime bile program yapamıyorum her sene ramazan benim rejim dönemim yağ yakmaya çalışırım fazla yemem. Ama oruç tutucaksan genellikle et ürünleri ye diyecem ama detaylı bilgim yok ramazan programı hakkında açık konuşayım biz alışmışız 5 6 öğün yemeğe ramazanda ye mideyi şişir desemde sana olmaz. Saçma olur yani
bende kilo almak istiyorum valla ama bu kadar yiyemem işte
Dostum zorlayacaksın gerekirse çatlat mideyi :P aman şaka dedim ciddiye alma

Zorlaman gerek tek kelimeyle mecbursun