Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Sene diyorsunuzda yanlış anlaşılmasın 1 sene ben gelecek 1 hattı gözüm kapalı bekledim ne gelen oldu nede geleceği söylendiği gibi oldu.

1 senede ben ne kadar yol sarf ettiysem emin olun yeni firmalarda yaptıklarının üzerine kat çıkarak BTK isteklerini 2 ye katlar.

O yüzden btk böyle yaparda böyle olur demeye gerek yok. Dağhan beyinde dediği gibi olurcak , olur değil oldu, oluyor, yapıyorum, yaptım devri şu an.

Yanlış anlamayın Selçuk bey kurduğunuz DC takdir edilecek durumdadır kesinlikle. ( yeni yeriniz ) Ama sizin verimerkezinizin yaklaşık 12 ay önceki halini BTK görmüş olsaydı emin olun sizde BTK listesinden geçeceğinizi sanmıyorum. ( Mars Telekom için ).

Ama şunu görüyorum kısa zamanda boynuz kulağı geçecektir deyimi için tam konusu diyebilirim.

İnşallah yaptıklarınız dahada iyi olur da yurt içi ve yurt dışında grurumuz olursunuz Selçuk bey.
Oldu kısımlarını kendi işimiz için sağlayabiliyoruz sadece. Devletin işine karışma şansımız yok. Devlet bize geçen sene olacak dedi. Olur olmaz bunu devlet bilir. Ama olursa güzel olur.

Bizim olayımız gelişmek. 12 ay önceki yerimiz konusunda haklısınız. Ama 12 ay önceki yerimiz ilk yapıldığındada en güzel yerlerden biriydi. Muhtemelen 12 ay sonraki yerimizde şuandakinden daha güzel olacak.

Boynuz derken biz zaten boynuz durumundaydık. Kulakları geçtik. Biz çok zeki olduğumuz için değil, eskiler artık bu konudan yoruldukları bu işi daha fazla geliştirmek istemedikleri için geçebildik. Muhtemelen bir noktada bizde sıkılacağız. Zaten olması gerekende bu...

Bu arada ana konuya dönersek; Telekom Invitel satınalmasından sonra yurtdışındaki tüm kablolarını değiştiriyor. Tüm uplinklerin kapasitelerini arttırıyor. Haliyle bunu yaparken planlı plansız değişiklikler yapıyor. Sorunun nedeni buymuş. Turk telekom müşterileri ankara NOC'u arayarak bilgi alabiliyor.