muhammed006 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyrun Arkadaşlar Elimden Geldigi Kadar Yardımcı olmaya çalışıyım
bende bir 5800 Kullanıcısıyım. telefonu aldım ama malesef şuan doğru düzgün telefonu kullanabilmiş değilim.

en basitinden doğru düzgün bir facebook'u sayfasını göremiyorum.

6630 da bile daha düzgün şekilde görünüyordu.

telefonu biraz özelleştirmek istiyorum mesela Browser, Messenger, Müzik çalar, vb başka işime yarayacak tür de olan yazılımları indirip kullanmak istiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ?

birde ortalama batarya ne kadar gidiyor sizin ? benim 1,5 günde bir dolduruyorum aldıgım da şarjı vardı ama ben 16 saat tekrar üzerine şarj ettim düzgün şarj olmadığından şüpheleniyorum.

son olarak bir şikayetim var bu telefondan

arama yapmak isteyince karşı taraf telefonu açana kadar kalan ses yerine bende cızırtlı kulak ağrıtan bir ses cıkıyor bunu arada sık sık yapıyor sonra kendiliğinden düzeliyor. sizdede böyle bir problem söz konusu mudur ?

birde son ses acınca müzikte ufak bir cızırtı cıkıyor.

sanki baya bir problemi varmış gibi geldi telefonun bana Nokia diye cok met ederdim şimdi ise aldığıma pişman oldum sanki hiç karşılaşmadım bugüne kadar böyle sorunlarla.

Önemli ; acaba bu telefonda PDF Kitap'larını okuyabiliyormuyuz bir yerde okumuştum destekliyor diye sırf bunun için bu telefonu almıştım umarım destekliyordur. destekliyorsa nasıl bu özelligi kullanabilirim ?

son olarak ekran sürekli tozlanıyor ve leke oluşuyor hergün oturup bunu temizliyorum buda sıkıcı gelmeye başladı bana

buna nasıl bir önlem alabilirim orjinal kılıfını kullanıyorum ama yinede ekran tozlanıp leke oluşuyor.

Model Türü ; RM-356 olarak geçiyor bende sizdekilerde böyle midir ?