OrdinaryusCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gücümüz olmasaydı başka devlet senin böyle konuşmana izin vermez senin internet kullanmadan gelişmene izin vermez.

Bordo Bereliler yeter onlara sadece.

Not : ahmetinejad övdüğümüz yok ön yargı ile yaklaşma.
1 ay önceki topiclere gir bak. Ahmedinejad ı kızdırmayın , gider vurur halleder gelir tarzı onlarca post bulabilirim sana. Boş konuşmuyorum ben, karşımdakilerinde öyle yapmasını isterim. Counter strike oynamıyoruz bordo bereliler yeter vs demeyin. Dün 7 şehit verdik ( belkide daha fazla, en son bu 7 tane idi maalesef ) her sene onlarca şehit veriyoruz bordo bereliler nerde o zaman?

Hatırlayanlar olacaktır , bir ara somalili korsanlar gemilerimizi kaçırıyordu. Amerikanında 1 tane gemisi kaçırıldı. Hemen ertesi gün uçaklarla operasyon yaptılar ve gemiye girip tüm korsanları öldürdüler. Kaptanı ülkesine getirip madalya verdiler. Bizde gemiler kaybolduğu zaman nerede olduğunu bilen yoktu, hatta kanal d gitti gemileri ilk biz bulduk tarzında helikopterden haber yaptı. Ben bildiklerimi, gördüklerimi konuşuyorum, sizin gibi hayal gücümle yok bordo bereliler yener, yok ezeriz , yok öperiz tarzı konuşmuyorum. Güçlü ülke olsaydı aynı abd nin yaptığını yapardık. Bu konu hakkındaki son postum, saçma sapan argümanlara cevap vermekten sıkıldım. Umarım Türk genci biraz daha gözünün önüne bakar ve gerçekleri görür.