Domain Piyasasında Durgunluk var.. Nedenleri çok. yanlız yanlış yönlendirilme çok..
Herkez bir başkasının yaptığını yaparak Parayı bulma derdinde... bir başkasının yaptığını sadece o yapıyor ben neden yapamam mantığı ile yapıldığı takdirde hiç bir getirisi olmuyacaktır.
Zaten;
" Bakmakla Kasap Olunsaydı Kediler Aranan Kasap olurdu" diye boşuna dememişler..
Efendim ben sektörel domain aldım eee? 100'e sattım öylemi hadii o zaman sektörel domain almaya..
Efendim ben keyword kelimeli domain aldım eee? 500'e sattım hadi o zaman bizde ondan alalım..
Kimse üzerine alınması ama Kriteri olmayan adamlar asla kazanamazlar. tamam ticaret risktir ama şimdi gidip parayı 5 para etmez imarsız 100 arsaya yatırsammı doğru olur? yoksa imarı olan değerli 1 arsa'mı alsam daha değerli olur?.
Bunu kestirmek lazım arada TESCİL FİRMALARINI zengin ediyoruz...
Domain Piyasasında'ki DURGUNLUK sadece r10 veya bir başka siteleriyle alakalı bir konu değildir. Genel anlamda Bir çok sektör durma aşamasına gelmektedir.
Dün Domain sektörü Kaar vaad eden bir sektör iken bugün bitkisel ürünlerin satışı kaar vaad etmektedir. Bu nedenle artık önümüzde seçenekler çok. yanlız Yukarıdada belirttiğim gibi bazıları AfMeSu veya Yigitha veya Domainusta gibi Değerli Arkadaşlarımızın Domain satışları ile kendilerini kıyas etmektedirler. oysaki Burda Kazanılan Para... Domain Sektöründeki Bilgi ve Birikim + tecrübelerinden kaynaklanmaktadır. Zaman Zaman Domain Konusunda Yukarıda isimlerini verdiğim arkadaşlar tecrübe ve birikimlerini Aktarark aslında yanlış alımlar veya yanlış yatırımlara karşı bizi uyarmaktadır. kendilerine Gerçekten Teşekkür ederim. Bilgi ve birikimlerinin Devamını Dilerim.
Değerli Arkadaşlar Bir ikinci tesbit ettiğim yanlışta şudur.
Domain'den Kazandığımız Parayı Domaine yatırmalıyız diye düşünmekteyim.
Rahmi Koç'un bir Makalesinde Okumuştum. Bir Sektör'den kazandığınızı Diğer bir sektöre Ümit ile yatırım yapmayınız. kendinizi O Sektör'de geliştiriniz. Para Kazandığınız Sektöre Karşı yeni atılımlar yapmak sizi asla korkutmasın.. Bu Yatırımlarınız Sayesinde Gün gelecek O Sektörde siz Tek adam olacaksınız.
Şimdi Madem Domainci Arkadaşlar'dan Misal veriyorum Yine Aynı Arkadaşları Konu Alarak Diyorum'ki..
Bugün AfMeSu, Yigitha, Domainusta Adını henüz Burda sayamadığım bir çok değerli Arkadaşlar Zaman Zaman Çok Güzel Domainler ile karşımıza çıkmakta bazılarımıza belki yaw o para ona verilirmi gibi gelebilir. Ama Aslında Çok Güzel yapmaktalar Gün Geçtikçe kendilerini Bu Sektörde bir adım daha ileriye götürüyorlar..
Kısacası Sözün Özü... " Ne Yapmak istediğimize karar verip,, iyi Analiz yapmalıyız"
Rüzgara Göre Yön Değiştiren Yelkenli Akıntının Azizliğine uğrayıp Devrilip batabilir....
Hepinize Bol Kazançlar Dilerim..