Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Pek başarılı olmasada, çok yol kat etmen gereksede sende gelecek var gibi...
Gölgeleri yerinde kullanmayı, doğru renk seçiminde bulunmayı, abartı ve boğucu çizimlerden kaçmayı, yaptığın işi ciddiye almayı, ayrıntılara dikkat etmeyi ve daha yaratıcı olmayı zamanla kendini geliştirerek aşabilirsin. Yaptığın bu şey kabiliyetinin olduğunu ama törpülenip, şekillenmen gerektiğini ifade ediyor benim için...
Başlangıç için çok eleştiri varda bir kaç benim özellikle dikkat ettiğim hususu soru şeklinde yönelteyim size...
1) Footer genişliği neden header ile aynı değil ? Aynı olmayacaksada neden ortalanmamış ?
2) Sayfanın gövdesinin genişliği neden headerdan daha geniş, ve sağa doğru taşmış ?
3) Gövdedeki oyunların arasındaki boşluklar neden eşit değil ?
4) Footer bölümünün sağ tarafının daha üstte olması ile şekil vermişsiniz ama bu yükseklik neden soldaki menü alanı ile uc uca denk geliyor ? Orta bölümdeki oyunlar aşağıya kadar uzasa birleşmez miler ?
5) Yazı karakterleri neden bu kadar büyük ?
6) Turuncu ile eflatun birbirlerine yakışan renkler olmasına rağmen neden bu kadar yakışıksız duruyor ? farklı tonlarını bulamadınız mı ?
7) Neden hemen hemen her arka plan çizgili ?
8) Yazıları birleşik yazıp kalın ile kelimeleri ayırmak yerine neden farklı fontlarla yada farklı renklerle ayırmadınız ? Kalınlı kelime ayırma mantığını ile ne yapmak istediğinizi anladım ama pek başarılı olamamışsınız bu konuda. Bu fontlarla, mevcut alarında belediye otobüsü gibi sıkışmış halde yazmak zorunda kaldığınız font size ile ve sadece bold yapmak ile bunu yapmanızda pek mümkün değil...
9) Oyunların başlıklarının arka planı sizce de çok basit durmuyor mu ?
Not: Amacım sizi rencide etmek değil, sadece bu sorularla size yol göstermek, yapıcı eleştiride bulunmak.