roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu indirimi Türk Telekom kendisi yaptı. Şuanda 1 Mbit Türk Telekom üzerinde 13 TL fiyat ile satılıyor.

Bu konuda en büyük dert milletin yalan yanlış bilgi vermesi.

Bu konuda dgn, radore dışındaki tüm mecralarda yalan ifadeler var. Sorun burada.

Tellcom da çok güzel Turk Telekom da çok güzel şirketler. TR içindeki datacenterlar 1 sene içerisinde daha güzel oturmuş olacak.

Bu arada Dağhan güzel bişi söylemiş, çok yakında sinemalarda sloganları yavaş yavaş bitiyor. Eskiden 5-6 kişi anlatırdı şimdi 1-2 kişiye düştü büyük kişilerin gazı kesildi. Bu durum 1 seneye tamamen ortadan kalkmış olur.

İşin yalan dolan kısmında da BTK güzel bir denetime başladı. Bu denetimlerde ISO standartlarına uygun olmayan firmaların datacenter hizmeti, sunucu barındırma yada kiralama hizmetleri vermeleri engelleniyor olacak.

Şuan BTK raporlarına göre denetimlere uygun 7 şirket var. borusan, grid, global, tnn, mars, dgn, radore... Diğerlerini tek tek denetleyerek kapattıklarında memleketimizde gerçekten düzgün şirketler kalıyor olacak.
Telekom'un ne yaptıgını, gerçekten indirim yapıp yapmadıgını bilmem ama yedek uplink için geçen hafta başı görüştüğümüzde sitemizdeki fiyat dışında kİmse özel bir fiyat alamaz demişlerdi bize.. Umarım BTK ile ilgili şeyler gerçekten yapılırda daha rahat rekabet etme şansı olur firmaların.. Böylece kimse kimsenin hakknda da konuşmaz direk şikayet eder varsa bir durum BTK müdahale eder..

Umarım hayal kalmaz da icraata geçerler.

"çok yakında sinemalarda" iş hayatımız boyunca en çok bize zarar verdi sanırım, zamanımız bu tür nedenlerle hep boşa gitti.. Dediklerin çok güzel şeyler abi inşallah herşey daha güzel olacak..