@BiraLem,
Sen ne kadar terbiyesiz bir adam çıktın ya! Kime ne hakla hakaret ediyorsun. Saatler oldukça doğru hala yaptığın terbiyesizliği daha falza hakaret ederek örtmeye çalışıyorsun. Kimse 45 dk. falan beklemedi sekil@****.ws msn adresinle ekledin, selam gönderdin cevapladım 5 dk. masa başından ayrıldım hemen hakaret ettin. Buraya yazıp gerçekler görününce mi daha fazla hakaret etmeye ve bu sefer
alenen "45 dk. bekledim" yalanını uyduruyorsun.
Daha konunun başından insanlara ver firmalara terbiyesizlik yapmaya başladınız. Orataya yalanlar attınız "gf8"i de suçlu durumuna düşürmeye kalktınız! Burada yaptığınız terbiyesizce hakaretleri ve yalanları kimse dinlemek zorunda değil.
"Kerem"'in yazısına gidip yine terbiyesizce bir yorum yazmasaydınız sizinle tekrar iletişim dahi kurmayacaktım, nitekim değmezsiniz bile. Fakat gelip bu terbiyesizce hakaretlerinizi ve yalanınızı böyle bir platformda yansıtınca insanlar da farklı düşünceler oluşmaması adına ben de cevap yazma gereği duydum fakat bu durumu bu noktaya kendi terbiyesizliğinizle siz getirdiniz.
Daha önce text olarak koyduğum yazıları bu sefer imaj olarak koyuyorum, bakalım bu sefer de yalan söyleyebilecek misiniz?