Adport Reklam hizmetlerine 8 temmuz 2010 da ödeme talebinde bulundum defalarca sıtelerındekı forumdan ödeme gönderılmedıgıne dair bıldırıde bulundum hala ödeme gönderilmedi.Ödeme bilgilerimi ve iletişim bilgilerimi defalarca kontrol ettım sorun yok. Az evvelde iletişim adreslerinde geçen telefonlarını aradım telefona cevap vermıyorlar. 3 yılı aşkındır reklam yayıncılıgı yapıyorum. Eger bir firmanın sistemi üzerinde ticket bölümü yok ise dahası iletişim bölümünde yer alan mail adreslerine mail attıgınız halde yanıt vermıyorsa dahası telefonları oldugu halde telefonlara cevap vermıyorlarsa uzak durun derim.Adamlar sistemlerine iletişim formu koymuslar kaç ker yazdım cevap yok. Sırf kandırmacadan başka birsey degil. Guvenilır bir firma degil hiç tavsiye etmem bir daha çalısmayı dusunmuyorum.. Öneride bulunabılecegım fırmalar Hizlireklam.com ve *************** dur. Adtech e gelince eskiden iyiydi şimdi PPA reklamlarla işi götürmeye çalısıyor ama boş.açıkcası adtech'i de tavsiye etmem Logro Reklamın güvenilirliği konusunda bilgim yok henüz ödeme almadım ancak tıklamaları pek saymıyorlar.