Merhabalar,
Sistem google üzerinden buluyor daha öncede söylemiştim. Google api ile tarama yapmıyor ve bu yüzden kısıtlaması yok. Admin onayı gibi özelliği yok ne bulursa anahtar kelime ile ilgili alır getirir bir tıkla arşivler. Zaten google ile link bulunmasını r10 da herkezin bileceğini söylemiştim. Bunlar yıllardır bilinen konular. Program link çıkışı az ve sağlam linkleri buluyor benim için önemli olan bu ben bir linki bir sayfaya yerleştirmeyi göze aldıysam admin onayıda olsa eklerim sonuçta herkez gibi. Sizi bir örnek vereyim kendim yazmadan önce deneme amaçlı bir program aldım link programı benim yazdığımın 1000'de biri etmez pratiklik olarak 69$. aldım açtım çalışmıyor. Google taraması yapamıyor. Sadece yahoo linkleri getiriyor. Ben 15liraya satıyorum. Almak isteyen alır almak istemeyen şüphesi olan herkeze saygım var. Sonuçta ben zaten kendim için eşi benzeri olmayan bir webmaster programı yazıyorum. Bu aradada programları tek tek satışa çıkaracağım. Alan herkeze hayırlı olsun.

andyou tamam hocam çıkardıktan sonra hemen mail adresine yolluyayım. Görüşünüde yazarsan sevinirim. Ama eklentileri yüklemeyi unutmazsan sevinirim yoksa program hata verir.