arkadaslar yenı konu acıpta forumu kırletmeyeyım dedım,benımde evımde bır sorun var ve kafamı karıstırıyor hep,bende kıracıyım gecen yıl tasındım,ev sahıbı kayserılı.butun esyalarım full alınmıstı o esyalar.neyse kontrattı carttı curttu hersey halloldu kaporalar falan verıldı mutfaktakı mutfak mermerını eskı sıstemde yapmıslar arkadas,fırın(ocak )gırmıyor,yanı gırerde kapagı acılmıyo ustunde mermer oluyor yanı ocagı hıc bır sekılde kullanamıyorum.evsahıbıne dıyorum amca bu mermerı mecburen kestırecez,yok allah yok ben mermerımı kestırmem dıyo.ya amca bız evde yemek pısırmıcezmı ne yıcez dıyorum ben bılmem gıt esyanı degıstır dıyo.amca dıyorum sen almanyadasın bılmıyosun buraları cok sey degıstı.ben olmasam baska bırı gelse oda ocagını koyamacak dıyorum.o oldu ben oldum anlasamadık en sonunda zar zor evden cıkarken mermerımı aynen ısterım ama dıyo yapıstırttıracaksın dıyo kontratada eklettırdı ıyımıbende kendı kendıme demıstımkı bu adamın kırasını muazzam gunu gunune yatırırsam bır sorun kalmaz oda kalsın der dıye dusunuyodum ama adam bı cesıt adam,almanyadan geldı gecen,gıne hatırlatıyor mermerı gıne aynı ısterım dıyorısın kotu tarafı esım balkonda gecenlerde kestrdıgımız mermerı dusurmus oda ıkıye bolunmusne yapmalıyım arkadaslar fıkırlerınız nedır?benim ev sahibinidemi sıkıştırsak