xsamet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizinle tartışmak için yazmadım onları,hemen etiği senden öğrenecek falan diyip celallenmişsiniz..yöntemin güzel olduğunu,diğer yarışma açanların da yapması gerektiğini,ancak 2. ve 3. logonun orjinal dosyalarını almanıza gerek olmadığını anlatmaya çalıştım.

Şu seçme,beğenme konusuna gelirsek ona fazla bişey diyemesekte kickboksturk'e hak veriyorum.
Bir önceki düzenlediğiniz haksel yarışmasında da katılım rekorları kırılmışken ve 10 larca çok uğraşılmış,yaratıcı logolar varken nerdeyse 1 hafta düşünüp de seçtiğiniz logoyu da gördük.(Her ne kadar kullanmasanız da)Buna herkesin söyleyecek lafı vardı ama içinde tuttu diye düşünüyorum.Sonuçta zevkler,renkler diyip geçiştirdik Bir kriter ya da beğenilme sebebi bile açıklanmadı.

https://www.r10.net/tasarim-yarismala...yarismasi.html

Neyse amacım tartışma yaratmak değil ancak,Tasarımcıların sorduğu neye göre seçtiniz sorusunun düzgün bir cevabı olması gerektiğine inanıyorum.tekrar hayırlı olsun diyorum.SON.
yaptığım yarışmalarda kriter koymadığım için seçtiğim logoyuda kriter belirlemeden gözüme hoş görünen kurumsal durduğuna inandığım logoları seçtim.

kazanamayan arkadaşlar haliyle çalıştık emek verdik deyip eleştiri ve görüşlerini belirtebilirler ama iş seçtiğim logoda mana çıkartamaya gelirse herkes haddini bilecek ozaman.

Yarışmaya katılan hiçbir arakadaşı doru dürüst tanımıyorum.varsa bir bilidiğiniz sölersiniz ve eleştirinizi ona göre yaparsınız.

DarkSide1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 2 yarışmadır ne hikmettir anlayamadım ama, yarışma boyunca bir hürmet bir rica yarışma bittikten sonra bir tersleme bir huysuzluk.. Allah sonumuzu hayır etsin (:

Tebrikler
Herşeyin bir yeri ve zamanı vardır. herzaman hürmet ederim saygı gösteririm bu benim insani görüşüm.

Terslemem gerektiği zamanda terslerim ne olursa olsun yarışma bitmedende olsaydı gene terslerdim.