Hocam yapmayın 100.000 bile az diyorsunuz. Satışları takip eden arkadaşlar bilir. Birkaç ay önce loadtr gittigidiyor üzerinden satıldı. Sizin sitenize sözüm yok ama loadtr Türkiye alexası 200 civarında olan 100k hitli ve 5000 dolar üzerinde geliri olan bir site ve 90.000 den satıldı.
Yazdıklarımı yanlış anlamayacağınızı ümit ediyorum. Tekrar söylüyorum siteniz gerçekten mükemmel bir site. Ama gerçekçi olmak gerekirse 100.000TL bu site için gerçekten abartılı bir rakam. Ama izleyip göreceğiz belkide bu rakamı verebilecek bir babayiğit çıkar. Tekrar hayırlı olsun.
Yorumların için teşekkür ederim. Aslında olay şu;
Pchayat marka ha nasıl marka alıntı içerikte bile 1. sıraya yerleşen ki bu alıntı içerik genelde donanım haber oluyordu. Öyle bir site pchayat.
Ayrıca şuan ki kazancı o rakamlar günde 100 dolar kazanıyordu ilgilendiğim dönemlerde tabii en güzel ispati adsensedir bunuda ne zaman istenirse ispatlamaya hazırım. Yani az bir uğraşla
3000 dolar gibi bir rakam kaldırabilir alan kişi ki bunlar sırf adsense vs.. Özel reklamlarda geliyor ajanslardan Turkcell vs.. onları hiç saymıyorum hani ekmeğim diyecekse bir adam 4-5 bin doları çok rahat kaldırabileceği bir proje pchayat. Bu rakamda 7.5 demek aslında bakarsanız düşünüyorumda az bile istemişim