Yorumların için teşekkür ederim. Aslında olay şu;
Pchayat marka ha nasıl marka alıntı içerikte bile 1. sıraya yerleşen ki bu alıntı içerik genelde donanım haber oluyordu. Öyle bir site pchayat.

Ayrıca şuan ki kazancı o rakamlar günde 100 dolar kazanıyordu ilgilendiğim dönemlerde tabii en güzel ispati adsensedir bunuda ne zaman istenirse ispatlamaya hazırım. Yani az bir uğraşla

3000 dolar gibi bir rakam kaldırabilir alan kişi ki bunlar sırf adsense vs.. Özel reklamlarda geliyor ajanslardan Turkcell vs.. onları hiç saymıyorum hani ekmeğim diyecekse bir adam 4-5 bin doları çok rahat kaldırabileceği bir proje pchayat. Bu rakamda 7.5 demek aslında bakarsanız düşünüyorumda az bile istemişim

bektas77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bazı satışlarda satıcı arkadaşların tanıdıklarını satış açtım güzel yorumlarınızı bekliyorum yada yazıyı sürekli güncel tutmak için sırf yorum yapmalarını istediklerini biliyoruz. Ne yalan söyleyeyim satışı görünce ilk önce bende öyle düşündüm. Ama sonra siteyi ziyaret edince gerçektende yapılan yorumları fazlasıyla hakkettiğini gördüm. Gerçekten titizlikle yapılan bir çalışmanın ürünü olduğu açık. Bunun için sizi tebrik ederim.

Öte yandan satış fiyatına baktığımızda belki arkadaşlar bana kızacaklar ama bende fiyatı biraz abartılı buldum. Bu site bu kadar eder mi? diye sorduğunuzda bende eder derim. Benim sitem olsa belki bende yakın bir fiyat isterdim. Ama bu fiyatla satışa çıkarmazdım. Sonuçta kim böyle bir yatırım yapar. Sitenin aylık getirisi 1000-1500TL. istediğiniz fiyat 100.000 TL. yani anaparayı ancak ortalama 80 ayda çıkarabilecek. Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
7 yıl içinde parasını geri kazanabilecek bir yatırıma kim girer?