Aşırı derecede hit yapan sitelerim olmadı ama bir yılı aşkın süredir hostgatorda barındırdım sitelerimi doğru düzgün sorunla karşılaşmadım sorun olan şeyleride (genelde benden kaynaklandı sonradan farkına vardım) hiç ing. bilmediğim halde beni sabırla dinleyen anlamaya çalışan destek elemanları sayesinde çözdüm bu fiyata bu kadar iyi hizmeti kimsenin vereceğini sanmıyorum insanlar 20 30 k siteler barındırıyor bunların gelirleri masraflarının onlarca yüzlerce katı biraz paraya kıyıp bu tip siteleri olanlar sorun yaşıyorsa şayet daha farklı çözümler bulucaklar kendilerine.

Bazıları gavura para kaptırmaktansa Türk firmalarından 10 kat fazlasına alırım diyorlar işte bu ülkede bu zihniyet olduğu sürece bir adım ileri gidemiyoruz . Siz hala bu kazığı atan Türk firmasıyla çalışırsanız nasıl olsa kaz çok der memlekette neden kendimi geliştireyim ? neden kullanıcıya iyi imkanlar sunayım der olduğu yerde kalır memleketimizin olduğu yerde kaldığı gibi. Milliyetçiliğe vuruyorsunuz işi en zayıf noktamızda bu zaten bu zihniyetle bir adım ileri gidemeyiz .

Bakın en basidinden Türk sineması yıllardır aynı yerde olduğu yerde bir adım ileri gitmiyor sonra sinemacı ağlıyor bizim filmimizi izleyin biz kazanalım gavurların filmini izlerseniz biz nasıl daha iyi hizmet vericez size bu stratejiyle milletimizi çektiler kendilerine abuk sabuk üçbeş milyon dolarlık bütçeli filmleri halkımıza izletip bunun yirmi otuz katı kazançlar elde ettiler hani nerede bu kazançlarınız ? Hala aynı şekilde dandik filmler çekerek kazanmanın peşindeler bir adım ilerleme yok . Bakınız "Türkler çıldırmış olmalı " diye bir film var nasıl para kazanırım demiş bu saçmalığı yapan insan bizim insanımız izlemesi için askeri koyarım filme üç beş milliyetçi laf söylerim iki gaza getiririm bizimkileri biraz ekşın şamata gırgır tamam kardeşim voleyi vururum bide filmin ismine Türk geçen kelime getirdikmi olay tamam abi bu film izlenir zihniyetiyle yola çıkmış herhalde güzeldir diyerekden izledim normalde Türk filmi izlemiyorum böyle abuk subuk filmler yüzünden biraz olsun içimdeki izleyeyim bizim adamımız kazansın düşüncesinide öldürdüler . Bu örnekde bu host olayıyla benzer nitelikte almayın kardeşim bizim insanımız kazansın diye bizim insanımız alışmış kolaya zorluk nedir bilmez zorluk nedir bilmediği içinde bu hallerdeyiz bulunduğumuz coğrafya sahip olduğumuz kaynaklarla dünyayı yöneten bir ülke olmamız gerekirken üçüncü dünya ülkesi olarak yönetilen yönlendirilen bir ülke konumunda ilerliyoruz....