GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence biz bu ev sahibini r10 olarak bi ziyarete gidelim bu adamı bi sevelim ya şefkat gösterelim ona evi bırak mahalleyi boyatır sonra

bence hiçbişi yapamaz
Adamın ettiği muhabbet şu zaten.. Resimleri gönderdiğimde aradım bunu.. Çıldırmış herif.. Kızı bulcam, saçından sürükleyip İstanbul'a getircem, şunu yapcam bunu yapcam.. Dedim abi biraz yavaş, derdini söyle bana ne istiyorsun dediğimde, kız evi bu hale getirdi.. Boya parası versin diyor.. Hayır ev sahibi boyatsa neyse diyeceğim de, adam tek kuruş ödemedi..

KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay be adama bak biz tüm evi boyatıyoruz kiracıya bi tek kuruş ödetmiyoruz.

Kontrat olsa bile, bildiğim kadarıyla, eğer ev sahibi kiranın vergisini ödemiyorsa birşey yapamaz. O yüzden biraz üstüne gidin bakalım tepkisi ne olacak. Vergisini de ödüyorsa, hermesyus'un belirttiği gibi sözleşmede "ev boyalı,temiz" yazmasına rağmen eski kiracı kız o sözleşmeyi kabul ettiyse yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum.
Vergi ödediğini zannetmiyorum, öyle bir tip değil.. Bu muhabbeti devam ettirirsen evi bırakırım falan diyorum, susuyor adam o zaman. Parayı kesince susuyor, paranın kokusunu alınca heyecan yapıyor

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu adam hangi ilde yaşıyo şuanda
Ankara