Arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var.. Yardımınız lazım...
Kiralık ev tuttum. Evin duvarları nem almış ve haliyle boya kalkmış. Tüm evi boyattım. Ev sahibi ile yarı yarıya bölüştük masrafı.. Buraya kadar bir sorun yok..
Ben ne olur ne olmaz diyerekten boyası dökülmüş olan duvarların fotoğrafını çektim ve ev sahibine yolladım. Benden önce evi bi kız tutmuş.. Evi kiraladığında duvarların hali yine bu şekildeymiş, boyası kalkmış falan.. Kız ev sahibine bu durumu belirttiğinde "Evim temiz, boyası her şeyi yerli yerinde, sorun yok.." cevabı almış her defasında.. Kız da neyse, 5-6 ay kalacağı için masrafa girmeyeyim demiş. İşte sorun burada başlıyor..
Ev sahibi boya masrafını bu kızdan istiyor. Kızın bir suçu yok, evin durumunu belirtmesine rağmen ev sahibi her defasında hayır, ev temiz demiş. Ama kalkıp da evini görmeye gelmemiş. Ve benim gönderdiğim fotoğraflarla tutanak tutturmuş, avukata verecekmiş falan.. Duvarları bu hale sen getirdin, parayı sen ödeyeceksin muhabbeti yapıyor kıza.. Fakat kızdan önce de bi kiracı varmış sanırım.. Bu kiracıyı kıza farklı şekilde anlatıyor, bana farklı şekilde anlatıyor ev sahibi..
Uzun lafın kısası ev sahibi biraz sorunlu.. Kız da benim üniversiteden çıkınca yardım etmek istedim.
Bu adam avukata falan verse olumlu sonuç alabilir mi ? Elinde belge olarak sadece benim gönderdiğim fotoğraflar var. Kendisi para bile ödemedi, depozitodan düştü. Tüm para benden çıktı yani anlayacağınız

Adam biraz paragöz bi tip.. Tüm boya masrafını alınca bana para göndereceğini de zannetmiyorum zaten.. Durum böyle olunca da kıza dedim ki sakın para gönderme hallederim ben bu işi.. Ama adam laftan anlamıyor, ille de para diyor..
Ne yapmalıyız sizce arkadaşlar ?