sonunda şekil değiştire değiştire Superwomm başlamış. bende yıllardır bunu bekliyordum ama bu haliyle superwomm ödemesi alabilen var mı? superwomm ilk konusu açıldığında böyle olacağı söylenmemişti, ilk kampanyadan sonra ödemeler yapılacaktı ama şimdiki haliyle bu ödemeleri almak çok zor.
zaten bu superwomm kampanyası gibi de durmuyor. yeni bir proje daha çıkarılmış ve superwomm da ona iliştirilivermiş gibi görünüyor. daha önce adpopinle iliştirildiği gibi...
daha öncede "avea ile ilgili biz superwomm yapmıştık, kimse superwomm başlamadı demesin" şeklinde bir açıklama yapılmış ama onun sadece test gönderimi olduğunu biliyorduk, unutmadık.
sürekli kendi üyelerine birşeyler satmaya yönelik bir politika izlemeye başladı SE. daha önce böyle değil di, hayırlısı artık....(sat, payını al mantığı ama böyle girmemişti piyasaya)
ben pro üyeyim ve bunca yıl sonra bu kadar eleştiri yapmaya hakkım var sanırım. serdar beye bende mesaj çekmiştim gmail hesabına ama cevap gelmedi. kusuruma bakmasın, lütfen.