Merhaba arkadaşlar;

Sizden bir ricam olacak aşağıda açıklamalarıyla beraber verdiğim kelimelerden hangisi okuyunca size daha hoş geldiyse ankette

oylarsanız sevinirim.

Bunu sizden istememin amacı aşağıdaki kelimeler arasında karar verememiş olmam ve anket sonucunda karar vereceğim kelimeyi

ömrüm boyunca tüm nick gerektiren yerlerde kullanacak olmam. ( özellikle rap hayatımda )

Msnde bu tarz bir anket yaptım ve ortalama 50 kişi beni kırmadı ve cevapladı onların hepsinin adını buradan yazma imkanım ne

yazık ki yok ama hepside sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yaptığım ankette 6 tane isim vardı bu isimlerden bazılarını elemek

zorunda kaldım sebebi ise nette detaylı araştırma yapınca bu isimleri kullananları görmem alttaki isimleri kullanan yok.

Kelimeler ve Anlamları

RedReSöR > Alternatif akımı istenilen güçte doğru akım ve amper değerine çeviren cihaz.

Kısaca AC to DC (Elektrik-elektronik okuduğumu dikkate alırsanız sevinirim.)

Alyen > Bildiğimiz alyen anahtarı bilmeyenler için bknz.

İkisini de beğenmedim > Bunu seçenler konuda sebebini yazarsa sevinirim. Ayrıca tavsiye ismi

de olursa daha çok sevinirim.

ANKET İÇİN TIKLAYINIZ

(R10 DIŞINDAKİ KİŞİLERİN DE KATILABİLMESİ İÇİN BURADAN AÇTIM KENDİ SİTEME LİNK VERMEDİM)

Ankete oy verenler konuya da tercihlerini sebepleriyle beraber yazarlarsa sevinirim.
Ankete katılan herkese sonsuz teşekkürler benim için çok önemli

Umarım isimleri çalan hırsız çıkmaz.

edit: Bir şeyi eklemeyi unutmuşum ikisini de kullanacağım isimlerin ama daha çok oy alanı en planda göstereceğim.