Merhaba ben umut, 20 yaşındayım. 7. Sınıftan beri yani yaklaşık 6-7 senedir hoşlandığım , bir kız vardı bizim sınıfta. Onu seviyordum sanırım. Ama , hiç bir zaman söylemedim ona(Çünkü söylersem onu kaybedecektim). Zaten 2 sene aynı sınıfta okuduk orta okul bittikden sonrada 5-6 defa anca görüşmüşüzdür(Arkadaşlar toplanarak) Msn,face falan çok nadirde olsa konuşuyorduk.Kendisi Trakya üniversitesinde okuyo şuan , en son yüzünü geçen sene edirneye gitmiştim. Aslında sırf onu 1 kere görmek için , bu bahaneyle bir kaç arkadaşım daha vardı onların yanınada uğradım. ve o gün buluştuk Ben , o , ve bir arkadaş. 3. arkadaşın işi vardı ve gitti. 2-3 saat oturduk daha sonra beni otogara bıraktı ve istanbula döndüm. 4 Aydır birlikte olduğum birisi var. Ve onu gerçekten seviyorum ve çok önemsiyorum. Neyse tam çocukluk aşkımı unuttuğumu düşünürken , bu sabah iett durağında karşılaştık.. Kendimi o kadar garip hissettim ki 5dakika ayak üstü konuştuk daha sonra otobüsüm geldi ve öpüşüp ayrıldık.. Birisini severken , başka birisine gönlü kayan oldumu aranızda hiç ? Kendimi şuan çok suçlu hissediyorum.

Sabah 8:30'da onu gördüm. Ve hala aklımda o var.