Referans amaçlı 5 kişiye 10 TL'den Wordpress Kurulumu yapılacaktır. Hizmetlerimi aşağıdan görebilirsiniz.
- Wordpress kurulumu
- sitemap.xml ve robots.txt dosyalarının oluşturulması ve sitemap'ı google'a okutmak
- İstenilen temanın kurulumu gerekirse Türkçe'leştirilmesi
- İstenilen eklentilerin kurulumu
- Linklerin seo uyumlu hale getirilmesi (.html)
- Gelişmiş istatistik servisi oluşturmak
- İletişim sayfası oluşturmak
- Benzer yazılar, popüler yazılar vb. eklentilerin kurulması (istek doğrultusunda) ve istenilen yere yerleştirilmesi
- Adsense ve benzeri reklamlarınızı sitenizin en uygun yerine ve doğru renk seçimiyle yerleştirilmesi
- Alexa ve pagerank değerlerini sitenin istediğiniz kısmında gösterilmesi.
- Tasarım olarak sizi diğer sitelerden üstün tutacak bir kaç jquery eklentisi.
- Facebook fan sayfası oluşturmak ve siteye entegre edilmesi
- Friendfeed hesabı açılması ve post'larınızın otomatik olarak bu hesaba aktarılması
- Twitter hesabı açılması, postlarınızın tweet olarak otomatikman yayınlanması, twitterdaki tweetlerin otomatik olarak sitenizde yayınlanması
- Vee 10 TL'ye bile zor yaptıracağınız LOGO (Logolarıda referans olarak kullanacağımdan dolayı beklediğinizden iyi olacağına emin olabilirsiniz
) - Ayrıca işlerini yaptığım kişilerle elimden geldiği kadar ilgileneceğim daha sonra
İşleri 1-3 gün arasında teslim etmeyi planlıyorum. Çalıştığımdan dolayı
20:00 - 2:00 saatleri arasında online olabiliyorum.
Paraya ihtiyacım olduğundan dolayı bu kadar ucuza yapıyorum. Referanslardan sonra kendime güvendiğim için fiyatı arttırmayı düşünüyorum.
Yukarıda saydığım işlerin tümünün karşılığı ilk pm atan 5 kişiye sadece
10TL Not: Kimseden haketmediğim halde para istemem onun için local'de kuracağım sitenizi ilk daha sonra screenshot alıp size göndereceğim, beğenirseniz ücreti gönderirsiniz sitenizi hazırlarız. Şimdiden teşekkürler
Ödemeler sadece