Site adresi ("***** ve +18 içerik varsa "site adresi ö.m ile verilecektir" yazılmalıdır.Bunun dışında site adresi konuda verilmelidir.)
Site için istenen fiyat : 500 tl ye düştüm
Sitenin aylık getirisi:Bilinmiyor
Sitenin açılış tarihi: Domain bu ayın 24 ünde doluyor siteyide 1 ay önce açmıştım
Kategori, sitenin içeriği nedir:Partner-arkadaşlık
Günlük hit sayısı, kaynak link:15-20
Domainin yaşı ve Pagerank değerir 0 domain tam 1 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:tamamen
Hosting dahil midir:hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır

-Arkaşlar öncelikle belirteyim satış sebebim kpss sınavına hazırlanıyorum ve hiç giripte ilgilenemiyorum siteyle esas satış sebebim bu diğer bi nedense domain i tazeleyecek bile param kalmadı o yüzden satmak en hayırlısı diye düşündüm

-Sitede şuanda kayıtlı 100 ü aşkın kullanıcı var onaylanmamış üyeler yani gold üye olma potansiyei olan ğyeler bu üyeler adwords reklamlarıyla gelmiştir bi kısmıda arama motorlarından yani işi bilen bi adam bu 100 üyeden baya bi gold üye çıkarır sanırım ben mesaj dahi göndermedim bu üyelere o yüzden alıcak arkadaşın yararına dır ayrıca kendim sahte üyelerde oluşturdum kızlı erkekli 100 e yakın gerçekçi profiller

-Domain kalitelidir bu iş için tam biçilmiş kaftandır siteyle domain uyuşmaktadır yani

-Scritp seo açısından mükkemmel yapılmıştır ben hiç bir çalışma yapmamama rağmen 1 ay içerisinde googleden hit gelmeye başladı çalışma yapılırsa daha iyi konumlara gelecektir elbette

-Gelelim scripte bir partner sitesinde olması gereken hemen hemen herşey vardır hatta fazlasıda vardır video ,hikaye vs vs gibi.

-Sanal pos entegrelidir motoodemeden alınmıştır isterseniz konuşuruz aynen olduğu gibi devam edersinz tabi bilgileri değiştirdikten sonra yani bidaha entegre işiyle uraşmamak için .

-Aslında büyük umutlarla kurmuştum sistemi çota emek verdim ama reklam için bütçem yok ve dediğim gibi kpss sınavı olunca hiç ilgilenesim gelmiyo artık alıcak arkadaş gerçekten sağlam bütçeye sahipse ve gold üye nasıl yapılır bunnarı biliyosa bu sistemle fazla zorlanmayacaktır diye düşünüyorum

-Arkadaşlar script çok güzel bi scripttir bu scriptle 12 k gold üye çıkarmış site mevcuttur yani iş yapabilecek bi sistemi satıyorum

Arkadaşlar siteyi almak isteyenler msn adresimi eklesinler lütfen burdan pm falan istemeyin
netmosfer@hotmail.com