Alıntı
%100 Adsense Teması... 17-07-2010 16:17:46 ALem adam tema yapmış beğenmiyorsan konuyu baltalama lütfen !
%100 Adsense Teması... 17-07-2010 16:04:09 HTT secret mi acemi Sen önce okumayı ogren
%100 Adsense Teması... 17-07-2010 16:03:48 seohocasi isteğe göre tema yapılmış ve fikir isteniyor, yeni mi başladın diyerek suçlamak çok yanlış bence. o cümleni editlemeni tavsiye ederim.
sizi insanlığa davet ediyorum... anlaştınızmı anlamadım 14 dk içinde 3kişi -rep vermiş ayrıca - umrumda değil - yi veren adam oldukca...

secret le msnde vs. konuşuyorum ona takılıyorum sadece adam tema yapmış iyiliğiniz için uyaralım dedim içerik ile reklam tipleri çok benziyor sanırım siz adsense politikasını okumadınız size yüksek kazançlar diliyorum...

ne diyim artık allah akıl fikir versin sizin gibilere... "bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim" diye bir söz vardır, ben uyarıda bulundum karşığı -10 adım oldu uyarmak suçsa ozmn fikir istemeyin... Fikirmi yanına yazar olumlu diye ozmn kaparız ağzımızı aksi taktirde istersen mod ister gold ister silver ol beni bağlamaz sen kapa çeneni...

alın size fikir %100 adsense teması yapmaya devam edin hayırlı banlanmalar...

ayrıca secret yorumun için teşekkürler hakkımdaki düşüncen bu old. sevindim sana cevabım ise hiç olmassa senin gibi "kendime adam demiyorum" der geçerim... artık ne anlarsan....