Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Şahsen ömründe neredeyse hastanenin önünden geçmemiş biri olarak hastanede kaldım iki gün. Tam sağ ayağımın üstüne düştüğüm için eklemde ufak bir kırık(bilekle bacağın birleştiği yerde) var. Vede ayakta da bir kırık var. Sakarya Araştırma ve Eğitim Hastanesinde (devlet hastanesinde ) yattım iki gün.İlk gün İstanbul dan gelen bir doktor ve bana bakan doktor, tomografi ve röntgenlere bakarak sizi pazartesi taburcu ederiz alçıda kalır düzelir dedi. Bende sevinçten uçtum tabii ki. Ancak sabah kontrole geldiğinde doktor beyefendi ,bu hastanın keşke ayağının sağından solundan da tomografi çekseydiniz neyse 1-2 ÇİVİ ÇAKIN olsun bitsin dedi benim sonuçlara bakarak benim gözümün önünde. Ulan dedim doktormusun yoksa hasta mısın? Bu kadar basit olabilir mi bu olay? Adam resmen başından savmak ve işi garantiye almak için platin çakacaktı ayağıma. Artık ondan sonra ömür boyu bu platin sağlam mı kırılır mı diye düşün dur. Alçıyla, havalarda sıcakken kemiğimin kaynama ihtimali varsa niye platin çaktırayım ki. Doktor laflarını söyledikten sonra içimden etmediğim küfür kalmadı. Ardından bu sabah bir hasta daha geldi. Adamın ayak başparmağı kopmuş, sözde yerine dikmişler 35 gün önce ama 35 gündür oynatamıyormuş. Çünkü başparmağı dıştan dikmişler ancak İÇERİDEN LİFLERİ DİKMEMİŞLER.Adam feryat ediyor şu doktor yaptı ameliyatımı diyor ama doktor ben seni tanımıyorum diyor. Kaçış o kaçış hastaneden. Çıkarken Konyada ki tanınmış ortopedi doktorlarına göstermek için röntgen ve tomografilerimi istedim tavır yapıp onlarıda vermediler. Neymiş hastane arşivinde kalmalıymış.
Ah Türkiyem şöyle insanlar olmasa sen herşeye değersin ama insanın canınada böyle sanki hayvan canıymış gibi davranıyorlar ya bizim insanımız bu yüzden daha çok acı çeker.