Merhaba arkadaşlar,

Konuyu hemen geyiğe almayın lütfen gerçekten çok ciddiye alınacak bir konu.

Geçenlerde arkadaşlarımızla sohbet ederken birisi dedi ki "Dünyanın sigortası atarsa ne olur?" pat diye donduk, sonra beyin fırtınası başladı aramızda tartışmaya başladık olayı. Gerçekten düşündüğümüzde olayın hiç küçümsenmeyecek kadar ciddi olduğunu farkettik. Dünya üzerinde teknolojinin gelişmesi, elektronik cihazlarada gereksinimin arttığını gösteriyor. Peki bu kadar cihaz bu kadar enerji yayıyor ve enerji alıyor, Dünya bunu nereye kadar kaldırabilecek.

Dünyanın ortasında bir mıknatıs mantığıyla (- ve +) bir enerji olduğunu daha ilkokulda görüyorduk. Herşeyin bir limiti olduğunu düşündüğümüzde ve herşeyin bir kapasitesi olduğunu düşünürsek, Dünyanın da bir sigortası olduğunu ve bunun atması için daha ne kadar gücün yüklenmesi gerektiğini veya şöyle sorayım daha ne kadar güç yüklenirse kısa devre yapacağını kim biliyor yada kim hesaplıyor. Dünyanın buzullarının erimesini vs. bile hesaplayan bilim adamları bu konuya hiç eğilimli değiller.

Mısır piramitlerinin çok ileri teknoloji ile yapıldığı bir çok bilim adamının doğruladığı bir gerçek. Ayrıca Kayıp Şehir Atlantis de var. O dönemdeki teknolojinin dünyanın bazı ayarlarını bozduğu ve teknolojinin gerilediği hatta sıfırlandığını düşünüyorum. Kimisi bana deli diyebilir fakat çok ciddi bir konu olduğunu düşünerek ciddi yorumları bekliyorum...

İnançlı bir insanım. Elhamdülillah Müslümanım. Fakat şu bir gerçektir ki, Yaratılan herşey şu anki modern fizik kanunlarına aykırı hiçbirşey yok. Yani herşey matematiksel ve fiziksel olarak tam ayarında işliyor. Tekrar edeyim ciddi yorumlar yazılsın, ciddi bir konu tartışalım.