Selamun Aleyküm; Bilgilendirme: # Kendi yazdığım özgün makalelerin satışını gerçekleştiriyorum ve özgün makale yazımı siparişlerinizi alıyorum.
# Konu sürekli güncel kalacaktır, yeni makale yazdıkça konu içerisindeki listeye ekleyeceğim.
# Bulunan hazır makaleler dışında özgün makale yazdırmak isteyenler PM yoluyla ulaşabilirler.
# Makaleler içeriğinde konusuna göre
hit getirebilecek kelimeleri geçirmeye özen gösteriyorum ve etiket olarak kullanmanız için önerilerimi satın aldığınız makale ile birlikte veriyorum.
Satışta Olan Makaleler: -> Artık hazırda makale bulundurmuyorum. İletişime geçmeniz halinde sipariş ile makale yazımı yapıyorum.
Satışı Yapılmış Makaleler: # Emzirme Ödeneği
|| 111 Kelime
|| Teknoparktr # Karın Şişliği Sebepleri
|| 175 Kelime
|| toz66 # Ağız Kokusunun Nedenleri ve Tedavisi
|| 241 Kelime
|| toz66 # Aile Hekimliği
|| 132 Kelime
|| toz66 # Oruç Niyeti Nasıl Edilir?
|| 138 Kelime
|| toz66 # Orucu Bozan Durumlar
|| 200 Kelime
|| toz66 # Metabolizma Hızlandırma
|| 226 Kelime
|| toz66 # Zekat Nedir?
|| 177 Kelime
|| toz66 # Oruç Tutarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
|| 235 Kelime
|| toz66 # Bölgesel Zayıflama
|| 100 Kelime
|| bykuzen Ücretlendirme: # Kelime başına 0,01 TL
[İndirimde!] İletişim: # E-Posta:
makale@fazilyildiran.com # PM:
SystemMaiN Referans Niteliğinde Cevaplar:
Hayırlı işler kardeşim.
Ayrıca bir öneride bulunmadan geçmeyeceğim. Necip, işine önem veren nadir insanlardandır. Beraber çalışmış olmanın tecrübesiyle söylüyorum ki, kesinlikle bu adamdan ekmek yersiniz.
Hayırlı işler dilerim Fazıl
Birkaç işte ortaklığımız bulundu, güzel sonuçlar ortaya çıkardık. Umarım bu işte de aynı başarını sergileyebilirsin.
İçeriğinde makale olan da özel bir çalışma yaptık uzun bir süre, başarılı bir dönemdi.. Başarılı açıklamaları var, teşekkür ederim... İyi çalışmalar
Özgün Makale - Özgün İçerik - Özgün Makale Satışı - Özgün Makale Satışları - Orjinal İçerik - Orjinal Makale - Orjinal Makale Satışı - Orjinal Makale Satışları