Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da iyi oldu bu konu bende kararsızım aslında. Ama celal 4.5 fiyat çekince kötü oldu
Kardeşim bi sen, bi ben değil. Şuanda aynı durumda aynı kararsızlıkta olan çok kişi var burada gidenlerin görenlerin fikirlerini alalım iyi olur.

Celal Aydın pahalı ama monitörden ders işleme gibi ileri teknoloji kullanıyorlar fakat disiplinin yeterli olmadığını söyleyenler var. Sınıf arkadaşım oraya gidecek bu sene.
Fiyat: Pazarlıksız 4500 TL

Hemen Celal Aydın'ın çaprazında Sınav Eryaman var (eryaman girişi), bu yıl ilk daha açılıyor. İlk olduğu için kadrolaşma, sistemi oturtma gibi sorunları olur diye hiç sıcak bakmadım yine sınıfımdan 2 arkadaşım gidecek oraya
Fiyat: Pazarlıklı 3500 TL

Sincan Bilişim ile görüştüm sistemleri hoşuma gitti, her öğrenci sözleşme imzalıyormuş uymayana tasdikname verip yolluyoruz dedi, gerçekten yaparlar mı bilmiyorum ama, devamsızlık yapanı, ders huzurunu bozanı v.s 2 kez uyarı ardından atıyolarmış dersaneden, daha önce giden bilen duymadım fiyatı da ucuz o yüzden bişey demedim görüşmek üzere dedim ayrıldım ordan.
Fiyat: Pazarlıksız 2200 TL

Sincan Maltepe (Onur Şubesi - Başkent İş Merkezi) ile görüştüm, Güvender vs gibi daha bir çok sağlam kaynaklar ile çalışıyorlar, daha önce gidipte tavsiye eden çok. Konuştum meslek lisesi + stajer olduğum için Cuma, Cumartesi, Pzar olacakmış dersane. Hafta içleri de özel etütler vs. olacakmış
Fiyat: Pazarlıksız 3000 TL

İlk görüşme sonuçlarım bunlar, daha olursa ekleyim buraya.

Sincan Final iyi deniyor ancak final için herkez iyi diyor, şube farkı yok, yani gerçekten kaliteli olduğu belli, henüz görüşmedim.
Fiyat: -

Sincan Gelişim için ise pek bilgim yok, bu sene 1 arkadaşım da oraya gidecek, oda gidenlere sormuş iyi demişler
Fiyat: Pazarlıklı 2200 TL