şimdi burdaki arkadaşlardan ne gibi bir tavsiye bekliyorsunuz ki?
bugüne kadar çalışmadıysan, bundan sonra çalışacaksın. eksikliklerini gidereceksin. sınava iyi hazırlanacaksın.
Burda ki arkadaşlardan tavsiye beklemem en iyisi değil mi? Yaşayandan, bilen, gören, geçirenden tavsiyeler almak en iyisi değilmidir?
Aynı durum bende de vardı ta ki 2 gün önceye kadar, fakat sabah saat 4'de uyanıp 9'a kadar calişiyorum, akşam 9' kadarda nete takılıyor,özel işlemlerimle ilgileniyorum. akşam 9-10'da uyuyorum
Çok güzel sistemini kurmuşsun hocam.
Dostum maddi durumun çok çok iyiyse git özel üniversiteye, yok değilse birkaç tanıdığımın yorumlarını ileteyim sana. Çok zenginler de orda oluyor, zar zor gidenler veya burslu gidenlerle sınıf farkı oluşması çok zor gözükmüyor, seni okul çıkışı gel takılalım diye çağıracakları yer 1 aylık harcadığın parayı 1 günde harcamana sebep olabilir.
Bunun dışında internet evde bağlıyken şayet r10 üyesiysen o bilgisayarı açmadan duramazsın(tecrübe ile sabittir

) İnterneti kestireceksin, facebook hesabın varsa donduracak r10 veya diğer forumlara 1 sene aranızda yokum yazacaksın için rahat edecek. Ondan sonra da adam gibi çalışacaksın derslerini. Dershaneye okuldan çok önem vermen gerekiyor, ama lise mezuniyeti hayatım boyunca yeter dersen istediğin gibi takıl, önermiyorum bu düşünceyi.
Onlarla fazla işim olmaz çok şükür benimde kendime göre ortamım var onlara gerek yok

Çok iyi denilicek kadar bir maddi durumum yok fakat bi şekilde çalışıp arayı kapatmayı düşünüyorum. Tam olarak fiyatları bilmiyorum?