Projenizi Haber Yapıyoruz Biz Kimiz? - 2008 Yılından beri Haber Blogçuluğu yapan, çok ünlü bir projeyiz.
- 2009 ve 2010 Yıllarında ntvmsnbc sponsorluğunda kendi dalımızda iki kez ard arda BİRİNCİ Seçildik.
- Hürriyet - Milliyet - PC Net - Platin ve Capital Dergileri gibi pek çok yayın organında röportajlarımız ve haberlerimiz yer aldı.
- Uğurkan Erez - Atilla Atasoy gibi ünlüler ile röportajlar yaptık.
- Bir çok Halkla İlişkiler (PR) firması ile profesyonel anlamda flört içindeyiz.
- Bünyemizde; bir fotomuhabiri, grafiker ve hukuk danışmanı barındırıyor, profesyonel çalışıyoruz.
- Özel ve Dosya Haberler Hazırlayarak, diğer Haber Sitelerine konu oluyoruz.
Bilgi: Eylül 2010
PLATIN Dergisi Hiperfikirler köşesi için röportaj verdik.
Teknik ve SEO Detaylarımız PR Değerimiz: 3
Alexa Sıralamamız: 120 K
Günlük Hitimiz: 12 K
RSS Takipçimiz: 28.000 +
Günlük Sayfa Gösterimimiz: 38 K
Google Durumumuz: Alt indexi olan otorite site, anında listelenme (
8 alt bağlantımız var)
Sunucu Alt Yapımız: Kendi Sunucumuz - Kendi ip adreslerimiz
Kod Validasyon: 0 Hata
Direkt link çıkışımız: YOK
Güncelleme Sıklığımız: HERGÜN Ana yayın kategorilerimiz: Haber - Teknoloji - Sinema - Oyun
Site Yaşımız: 27 Ay (2 yıl +)
Sosyal İmleme Ağımız: Facebook - Twitter - Friendfeed - del.icio - Technorati
Ne teklif ediyoruz ? Yazınızı %100 seo ve özgün biçimde hazırlıyoruz, siz onaylıyorsunuz
Haber Tanıtım Yazıları - Müşterilerimizden projesini anlatan, vurgulamak istediği başlıkları belirten örnek bir yazı rica ediyoruz.
- Ortalama 300 vuruş ile bu yazıyı haberleştiriyoruz.
- Grafikerimiz yazı ile ilgili 585x220px boyutlarında, manşet ve yazı içinde konumlandırılacak görseli tasarlıyor.
- Haberinizi Anasayfa- Manşetten duyuruyoruz.
- Yazı içinde dilediğiniz 3 kelimeye link veriyoruz.
- Sosyal Medya'da paylaşıyoruz
- İlgili haberi içeriğimizden silmiyoruz.
NOT: Konu isimleri ve etiketler, sitenin Google üzerinde tespit edilmemesi için kapatılmıştır. Manşet alanları her Haber sitesinde olduğu gibi yoğun ilgi görmektedir.
Tozlu arşivlerde, okunmayan tanıtım modellerini unutun! Biz sadece SEO için değil, marka değerinizi yükseltmek için de çalışıyoruz.
Bu kadar hizmet, ne kadar eder? Böyle bir tanıtımı, SADECE: 25 TL ödeyerek gerçekleştirebilirsiniz. NOT-1: Arzu eden müşterilerimize +18 KDV dahilinde fatura kesebilmekteyiz.
NOT-2 : İsteyen arkadaşlara Referanslarımızı, örnek Haber Tanıtım Yazılarımızın linklerini ve Basında çıkan Haberlerimizi PM veya mail yolu ile gönderebiliriz.
Alternatif: Benim marka değerine ve dolayısıyla manşetten haber yapılmaya ihtiyacım yok diyorsanız,
15 TL karşılığında
2 link çıkışı içeren ve manşetten duyurulmayan
standart tanıtım yazısı da yazdırabilirsiniz. Bu modelde grafikerimiz tarafından yazınızla alakalı görsel hazırlanmamaktadır.
Site adresi PM ile gönderilir. Bir kaç Referans
İşlerini çok düzgün ve kaliteli yaptılar.Hizmeti yeni almış biri olarak söyleyebilirimki pişman olmazsınız.İlgileri için ayrıca teşekkür ederim.
Başarılar
1 yazı aldım görsel seçimi ve düzenlemeler gayet iyi yapılmış. Tavsiye ederim.
Yazi verdim ve cok memnun kaldim.
Tanıtım yazısı alındı, ilgili bir arkadaşımızdır tavsiye ediyorum.
gayet güzel ve profesyonel bir haber yayınladılar. çalışma için teşekkürler.
arkadaşlarla burdan özel mesajla msn mizi ekledik, nazik tavırları konuya hakimiyetleri, işlerine gösterdikleri özen ve aldığımız sonuç hepsi mükemmel teşekkür ederiz tüm ekibimiz adına
Tanıtım yazısı alınmıştır. İşini profesyonel şekilde yapan arkadaşlar...
Arkadaşla anlaştık.
Gayet hızlı bir şekilde haberi ve grafikleri oluşturup yayına aldılar.
Kaliteli bir iş çıkmış... Tşkler...
Oldukça kaliteli bir site.
Arkadaştan haber aldık, temiz ve sağlam bir sitesi var, hayırlı satışlar.
Bizimle Tekrar Çalışan Bir Müşterimizden..
(Kalitemiz Hakkında Fikir Vermesi Adına Yayımlanmıştır)
Daha önce 3-4 tane almıstım 1 tane daha almayı düsünüyorum. Pm ile tekrar ulaşırmısın
Zaman ayırıp, ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.