Şöyle birşey diyeyim size taglarımı yazarken konuyla ve resimlerle mutlaka alakalı yazıyorum ve maximum 6 tag ekliyorum.Yazarken de hepsini önce google da arayıp ona göre bir stratejiyle fark yaratmaya çalışıyorum.Önceden google da birebir olmayan bir tag yazdığımda sitem o tagda birinci sırada olurdu.Şimdi ise çok gerilerde çıkıyor.
Ve google da çok arandığını bildiğim o kadar çok nokta atışı taglar seçtim ki 5 aylık sitemi 7-8 k lara kadar çıkarmıştım.caffein güncellemesinden 1 hafta önce splash ve pop-up koydum siteme,koymaz olaydım o döneme denk geleceğini bilsem hiç bulaşmazdım..
Caffein gelir gelmez 1 günde hitler 1,5 k ya düştü. Bu gelen 1,5k lık ziyaretçi de sitemin daimi takipçileri yani sitemin adını google da yazarak veya direk gelenler..Arada diğer kelimelerden de gelenler oluyor ama nadir genelde 2. sayfada çıkıyorum..Sürekli güncellediğim,günde en az 3 konu eklediğim bir magazin videoları sitem var,ve uzun uzun yorumlar yazarak sunuyorum dijital kayıt videolarımı..müptelası olan çok yani..Onlar da olmasa tamamen çökerdim bu caffein ile yani..
Şimdi dediklerinizi dikkate alarak splash ve pop-up reklamı ödeme eşiğine ulaşır ulaşmaz 1-2 gün içinde kaldıracağım.
Diğer sorum ise şudur Yine google aynı hızda değişimi farkedip,Seçtiğim güzel ve benzersiz taglarda yine beni ilk sıralara alır mı yoksa artık,''Kötü site'' damgası yemişimdir ve pek bişe değişmez mi?
İlginiz için çok teşekkür ederim...