iyi o zaman dostum bak sen istedigim hit şeyini koymuşsun yardım etmenede gerek yok burda beylik laflar sergilicegin belli neyse sitende player da süre sorunu var ve ileri geride sardırılmıyor jwplayer in en son sürümünü indirip player klasorunun içindekilerle deiştirirsen bu sorunun ortadan kalkıcaktır...Ayrıca arkadaşa teşekkür ederim tabi böyle bir script yaptıgı için ve bizim ÜCRETSİZ PAYLAŞTIGI için...Yapan arkadaşımız ekstra ne demiş "Sizden ricam footerda yani sitenin altındaki siteme link verdiğim ChatLakTurk video izleme sitesi yazısını kaldırmayın."
benim sitem içinde bu ricanın yerine getirilicek bir boyutta düşünmedigim için mecburen linki kaldırıp facebook video izleme sitesi yazdım eger kaldırmamam gerekseydi benim için sorun yaratmasaydı zaten kaldırmazdım arkadaşa teşekkür ettigim gibi sadece ricasını uyguluyamadım olan biter budur...
dostum ben olani soyledim. arkadas rica etmisse yapilan davranis onun emegine saygiyida gosterir ayni zamanda. ayrica karalama girisimini gormedim sanma. css ve kod bilgim bu kadarken playeri bu sekilde birakmam sence tesadufmu
amacim laf dalasi deil. sadece emege deger verilsini istidimdendir bu yazdiklarim. sursi lisan ediyorsam yazdiklarimi duzeltebilirim...
saygilarimla.......