_HaMzA_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam;

Kendi evinde çalışınca pek bişey olmuyo işe yaramasını istiyorsan salon şart, tabi vitamin ilaclarıylada bir yere gelinmez bıraktıgın zaman yag oluyolar ona göre program ayarlat derim ve bildigim kadarıyla Body boy uzamasına engel oluyo daha ergenlik çagındasın biraz daha beklemeni öneririm
boy ile alakası yok ayakta çalışmaz belirli hareketleri yapar. 15 yaşında çalışan çok kişi var salonumuzda 17 18 yaşında hatta 14 yaşında bile gelen çocuklar var.

Renksiztv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 1 haftadır gidiyorum. Göbek eritmeye baya yararını gördüm ilk gün yorulmayacaksık bile ama diğer sabah olunca kalkıp ağrılardan gitmek bile istemeyeceksin ama sonralarda aşıcaksın. Hocalar 1 2 sonra ilgilenmicek zaten sen ezbere yapıcaksın herşeyi.
1 haftada göbek eriten ilk sizi gördüm tebrik ederim

Cevher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beraber gidelimmi

Sana tavsiyem Body yerine yakın dövüş vss de git Body tek basına işe yaramaz Bende gidecem samsunsporun eski sahası beleş az orada çalıışacam sonra spor salonuna yazılacam
evet ama yanlış yaklaşım. Body ile diğer sporlar bir arada şuanda sakıncalı yeni başlayanlar için.

Leavemealone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yazdiklarini kendi basina evdede yapabilir .
Programi icin sadece gerekli aletler lazim . Illa bu is salonda olur demek yanlis .
Internette bu konuyla ilgili bir cok forum/site de var yardim alabilecegi..
Ben kendimden biliyorum sirf evde yapmayla 6-8 ayda kilolu halim tam kasli vücuta dönüstü.. Cok isteyen yapar basarir..
Arkadaşım kaç yıldır bu işin içindeyim bu sporu yapıyorum birçok insan çalıştırdım halada çalıştırıyorum. Evde bu spor salondaki gibi olmaz. Bench press nasıl yapacak evde ? Triceps biceps nasıl çalışacak ? Aletleri alabilecek durumu varsa aynı parayı salona versin daha iyi. Salonda düzenli çalışır yardım eden olur. Evde bilmediği şekilde çalışırsa kas şekillerini bozar. Çok istemekle alakalı bişey değil. herzaman söylerim hareketi düzgün yapmadığın sürece istediğin kadar ağır çalış vs vs hiçbir işe yaramaz...