peki bu zamana kadar yoğunlaştığınız proje bazlı domainlerden birşey çıktı mı?
yoksa "ben de bir gün başrol oynayacağım" diyen figüran olayları devam mı ediyor?
ben de bu şekilde domainlere sahibim, ondan soruyorum. yaklaşık 20 tane domainim var.
yalnız sendeki domainler çok zor.
sendeal.com
gelisfiyatina.com
millihaber.com
niceyillara.com/net
engelliyiz.com
ilanservisi.com
hemenlazim.com
supertahmin.com
dogalmucize.com
akdenizhaber.com
kisiselsayfa.com
beniseyret.com
bitkiselbakim.com
makyajodasi.com
kimsecilir.com
albitsin.com
bendensin.com
bunututtum.com
hepucuza.com
scriptbul.com
cebimegelsin.com
dogalye.com
yemekye.com
garantikazan.com
evetmihayirmi.com
Ve diğerleri..
Ben her zaman yeni projeler düşünme,araştırma konusunda kendimi geliştirme konusunda çaba sarfediyorum.. Amaç herkesin yaptığını yapmak olsaydı zaten 5-10 tane sitem olurdu. Ama ben galiba haddimden fazlasını düşündüğüm için sıkıntı yaşıyorum..
Zor domainlerde var evet.. Tamamını projelendirme şansım olsaydı büyük ihtimalle burada sana cevap yazıyor olamazdım. Zamanım olmazdı, işim çok olurdu, Havaide tatil yapıyor olabilirdim

..
Benim domain tarzım bu.. Arada jeneriklerde var, 3 karakterde.. Anlam yükleyemediğim hiçbir domain yok diyebilirim.
Garantikazan.com ... ilk yazıldığında ne düşünüyor herkes: "Kazanç Ortaklığı Sistemi".. Ama ben şunu da düşünebiliyorum, Yapılacak bir proje ile site üyelerine herhangi bir siteden ya da firmadan ürün aldıklarında sitemizde belli koşullar dahilinde, belli meblağlar ödeyerek Garanti süresini 2 seneden 5 seneye çıkarma hizmeti verilebilir. Nasıl şekillenir, nasıl yapılır konusunda çok fazla şey söyleyemem ama farklı birşey çıkarmak adına düşünürsek değerlendirilebilir. Gibi gibi...
Turan, senin site hangisiydi? Görmek isterim domainlerini..