Düz liseler neden başarısız biliyormusunuz?
Neden iyi birşeyler başaramadığımızı biliyormusunuz?
Paylaşımların %90 nın hazır temalar,iconlar,scriptler,kodlar dan geçtiğini biliyormusunuz?
En basit örneklendirmede düz liselerde öğretmenler hazır kitapta yazan şeyleri çocukların defterine yazdırır ama bunun neden böyle olduğunu kısaca 5n1k yı kullanmazlar bu yüzden öğrenciler başarsızı olurlar ve öss de adları bile geçmez.
Siz birşeyi neden niçin sonuç ilişkisi içinde vermezseniz herkez google css reset, hazır kod, hazır site, hazır template, ücretsiz template, ücretsiz site, ücretsiz webhosting, ücretsiz domain yazmaya devam edecektir..
Neyse konuyu pekte uzatmadan kapatmak istiyorum, ayrıca ben kimseye yanlış bilgi vermiyorum vermemde eleştiri hakkınız var ama beni yanlış bilgi veriyorsun diye itham etmeye hakkın yok çünkü senın doğru söylediğini kanıtlayacak bir kimsede yok. Eleştirini koyarsın ortaya okuyucular gelir okur ve doğru olanı kendileri ayırt edebilirler ama beni yanlış yola gönderiyorsun gibi kelimelerle itham edemezsin buna hakkınız yok.
Düşüncelerinize saygı duyuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu mesajdan sonra konuya herhangi bir mesaj yazmıyacağım.
İyi Çalışmalar